3 april 2017

Studio September kijkt heen en weer

Nu 2017 op volle toeren is, is het tijd om eindelijk terug te kijken. Naar wat we vorig jaar allemaal hebben gedaan. Naar projecten waar we trots op zijn. Voor heel eventjes. Zodat we direct heel hard vooruit kunnen dromen. Naar nieuwe opdrachten en ideeën.

Van zes naar negen
We groeien. In mensen. En in projecten. Waren we in 2015 nog maar met zes, nu zijn we met negen. Negen toffe mensen die werken voor net zo toffe opdrachtgevers. We hebben toepassingen gemaakt die we nooit eerder hebben gedaan. Zo bouwden we voor het eerst een interactieve museuminstallatie, ontwikkelden we een actieplatform voor een goed doel en lanceerde we een nieuwsplatform. En natuurlijk heel veel websites en digitale applicaties. Van vastgoedmagnaat tot theaterimpresario.

Van negen naar twaalf
Maar dat is geweest. Waar maak je ons dit jaar blij mee? Een hele hoop. Zo willen we graag een applicatie maken die een ‘business critical’ systeem stroomlijnt. Wat zeg je? Nou denk aan een systeem die het aanvragen van een hypotheek veel makkelijker maakt door de juiste data met elkaar te verbinden. We willen ook meer met musea’s aan de slag. Nadenken over een totaalervaring. En bovenal willen we bruggen bouwen. Tussen systemen die niet met elkaar lijken te kunnen praten. Dat kunnen ze wel, mits je ze dezelfde taal laat spreken. Wie weet wordt negen dan wel twaalf.

En als we toch hardop dromen, willen we ook…

…een mooi intranet bouwen.
Dingen achter de schermen hoeven niet alleen functioneel te zijn, het mag er ook mooi uitzien.

…iets bedenken om meer toeristen naar Utrecht te krijgen.
We zijn toch wel een beetje trots op onze stad.

…een applicatie maken die eenzame ouderen aan jonge studenten koppelt.
We geloven in betrokkenheid.

…een festival organiseren from scratch.
Want we houden wel van een feestje.

…cultureel Utrecht nog meer met elkaar verbinden.
Zodat we elkaar nog meer kunnen versterken.

…meer vierkante meters voor experiment 
Een goeie loods van 500m2 bijvoorbeeld.

En daar komen in de loop van het jaar vast nog wel wat nieuwe dromen bij. Heb jij een goed idee? Aarzel dan niet om ons te bellen.

Terug