2 mei 2017

Er is weer ruimte voor jouw idee.

In 2016 groeide September als rabarber. De opdrachten stroomden binnen en we liepen allemaal leuke mensen tegen het lijf die we konden aannemen. Plots was het team bijna twee keer zo groot. Maar groei levert ook wel eens ongemak. Je werkt nog wel eens langs elkaar heen, volgt je eigen, oude ritmes of in mijn geval; je vindt het soms lastig iets uit handen te geven.

De afgelopen maanden hebben we dankzij een reeks aan developer-weekends, strategie-sessies en het goed nadenken over de juiste koers het hele team geoptimaliseerd. We hebben afscheid genomen van onze hosting-activiteiten en doen nu alles samen met onze business-partner Bizway. We hebben processen geautomatiseerd en er voor gezorgd dat al onze developers elkaars werk zonder problemen kunnen overnemen.

Heldere doelen zijn gesteld en we hebben afscheid genomen van partners en opdrachten die ons niet langer gelukkig maakten. Ik zei zelf wat vaker nee tegen potentiële opdrachtgevers om tijd en ruimte te besteden aan dat wat ons sterker maakt.

Resultaat? Een volledig geoptimaliseerd team dat nog véél krachtiger in de schoenen staat én nog sneller kan werken. Bijkomend voordeel? Plek in de agenda! We hebben ruimte voor nieuw werk.

Waar we goed in zijn? Alles wat maar een beetje digitaal in zich heeft. Nadenken over je digitale strategie en activatie. Het ontwerpen en ontwikkelen van websites natuurlijk. Maar denk ook aan e-commerce, een intranet of een donatieplatform. Maar ook een nieuw reserveringssysteem ontwikkelen of het organiseren van allerhande API-koppelingen.

Ik kom graag bij je op de koffie, bel me voor een afspraak op 030 877 50 25.

Julian, partner & accountmanager Studio September.