Bijdragen aan een groenere en betere wereld.

Jaarlijks verdwijnen er netto 10 miljard bomen. De gevolgen hiervan voor mensen, dieren en het klimaat zijn rampzalig. Daarom investeert Trees for All in bomen. Hoe ze dat doen? Ze planten bomen, beschermen en herstellen bestaande bossen en maken mensen bewust van het belang van bomen. Dichtbij huis, maar ook verder weg met duurzame bosprojecten in ontwikkelingslanden.

Een goed doel.

Makkelijk je steentje bijdragen aan een betere wereld.

Een goed platform.

Plant een boom, compenseer je CO2 of doneer via de verschillende funnels.

Doneren op meerdere manieren

Voor Trees for all ontwikkelden we een gloednieuwe website met verschillende donatiefunnels. Je kunt Trees for All op drie manieren steunen; een reguliere donatie, het planten van een boom én het compenseren van je eigen CO2 verbruik. Alledrie hebben ze een eigen verhaal en een eigen motivatie. Met de nieuwe website zorgen we voor de juiste informatie op de juiste plek, het gemak van snel en doelgericht doneren en een prettig werkbaar CMS met koppelingen naar CRM en betaalsystemen.

Je CO2 reduceren.

Één van de mogelijkheden bij Trees for All is de optie om je eigen CO2 uitstoot te compenseren. Door de CO2 compensatietool kun je je vliegreis, gasverbruik of kilometers berekenen en vervolgens vergoeden. Trees for All zorgt ervoor dat jouw gecompenseerde euro’s worden besteed aan bebossing. Na je betaling ontvang je een certificaat op maat, mooi voor aan de muur!

We zijn live en superblij met onze nieuwe website. Echt een website om heel trots op te zijn en die ons verder gaat helpen om onze ambities voor de komende jaren waar te maken.

Meer weten over dit project?
Bekijk het resultaat online of neem contact met ons op.