Sfeervolle website voor evenementenlocatie

Gevestigd in provincie Utrecht, heeft Swijnenburg een aantal bijzondere evenementenlocaties. Studio September ontwikkelde een nieuwe digitale strategie en website.

Bijeenkomen, Vieren, Trouwen en Eten & Drinken

Dat zijn de vier centrale thema’s binnen Swijnenburg

Écht even anders binnen deze sector

Met een authentieke, sfeervolle en professionele uitstraling

Nieuwe strategie

Swijnenburg is een samenvoeging van Buitenplaats Sparrendaal, Buitenplaats Amerongen en Restaurant Bentinck, en hadden hiervoor allemaal hun eigen website. We bedachten een strategie waarbij de focus niet meer lag op een bepaalde locatie, maar op het soort evenement. Vier thema’s staan daarom binnen de hele website centraal: Bijeenkomen, Vieren, Trouwen en Eten & Drinken.

Uitstraling en realisatie

Door gebruik te maken van warme fotografie, vriendelijke illustraties en frisse kleuren heeft de website een authentieke, sfeervolle en professionele uitstraling gekregen. Swijnenburg is écht even anders binnen deze sector. Natuurlijk is de website volledig responsive waardoor de sfeer op ieder device goed overkomt. Technisch is deze website gerealiseerd met een multi-website binnen WordPress, zodat alle locaties gemakkelijk vanaf één plek beheerd kunnen worden.

Meer weten over dit project?
Bekijk het resultaat online of neem contact met ons op.