Een platform voor het meest complete festival aanbod in Nederland.

Maarten Schulz, initiatiefnemer van Follow the Beat, kwam op een dag onze studio instormen. Wáár vind je nou tegenwoordig alle feestjes? In zijn tas een gedegen plan en enthousiasme: nu nog een digitale partner.

Een plek voor álle festivals en clubnights

Letterlijk 10.000den festivals, artiesten en venue's.

Een niche, met veel concurrentie

Grote en bekende, maar verouderde, platforms.

We hebben Follow the Beat van grond af aan een stoer smoelwerk gegeven en zijn een platform gaan ontwikkelen wat grote hoeveelheden data moest kunnen verwerken en op de beste manier kon presenteren. Samen met Maarten hebben wij zijn ideeën en wensen in kaart gebracht; onderzoek naar gebruikers, business goal & kpi alignment en samen te kijken naar slimme aggregatie en verwerkingsmethodes voor al die data. Kortom: sámenwerken.

Maarten z’n visie op Follow the Beat samen met onze eigenwijze inbreng in korte sprints, prototypes en meerdere doorontwikkelingen hebben gezorgd voor een stabiel en snel platform, welke in een paar maanden al meer dan 200.000 bezoekers per maand ging verwerken. In 2019 werd het harde werk van Maarten bekroond met een ‘Website van het Jaar’ award in zijn categorie: Events.

  • Digital Business Strategy
  • Branding & Digital Design
  • Laravel & Vue.JS platform
  • Elasticsearch Engine
  • Slimme en zelflerende Datamodellen

Meer weten over dit project? Bekijk het resultaat online of neem contact met ons op.