Donatieplatform met een goed verhaal

Voor Edukans ontwikkelde Studio September een nieuwe website met actieplatform. Edukans zet zich al jaren succesvol in voor beter onderwijs in ontwikkelingslanden. Maar door de focus op het werk in het buitenland, was er minder oog voor hun eigen communicatie.

Het verhaal van Edukans vertellen

Op een duidelijke en aantrekkelijke manier

Een succesvol donatieplatform

Niet door een restyling van de website, maar door de juiste benadering van verschillende doelgroepen

Over het actieplatform

De gehele website van Edukans was inmiddels sterk verouderd, terwijl de behoefte aan meer bekendheid aan donateurs bleef groeien. Door verschillende doelgroepen aan te spreken en technische oplossingen te ontwikkelen werd de gebruiksvriendelijk sterk verbeterd én het verhaal van Edukans verteld. Zo krijgen particulieren middels dit actieplatform bijvoorbeeld de kans om nog makkelijker zelf donaties te verwerven.

Over edukans.nl

Dankzij gelijkwaardig partnerschap tussen ons en de opdrachtgever is er een sterke website ontstaan. Door uitgewerkte acties op een aantrekkelijke manier te presenteren, een conversie tunnel met duidelijke triggers te realiseren, een verbeterde zoekfunctie en meer actualiteit te implementeren, en door mensen uit te dagen hoe zij kunnen bijdragen.

"Je merkt dat het goed voor ons was, even terug naar nul en opnieuw kijken met eigenwijze mensen die zeggen wat werkt en wat niet. September kon heel goed inschatten waar we naar op zoek waren en heeft dat vervolgens perfect vertaald."
  • UX & Wireframes
  • Laravel Web-App
  • Donatieplatform
  • Koppeling Microsoft Dynamics
  • Customer.io integratie
  • iDEAL implementatie
  • Automatische informatie-propagatie

Meer weten over dit project?
Bekijk het resultaat online of neem contact met ons op.