Opdrachtgever

DeFabrique

Project

Websites van De Fabrique & Kartfabrique

Duur & Team

Sinds 2015

DeFabrique, dé evenementenlocatie in de regio Utrecht, kwam ooit met een kleine vraag over hun website. Of we ze konden helpen. Van het een kwam het ander en inmiddels zijn we een soort digitaal bureau aan huis. We kijken waar ze behoefte aan hebben, van strategie en ontwerp tot ontwikkeling, zodat ze op digitaal vlak voorloper kunnen blijven in de evenementenbranche.

de Kartfabrique

Zo wilde Fabrique het liefste hun gehele software vernieuwen en automatiseren. Van online reserveren tot inkoop van de catering, van personeelsplanning tot aan de algehele financiële administratie.

Dat was nogal wat, dus adviseerden we ze om voor het bouwen van de software een specialistische partij in te huren en onze expertise in te zetten voor de digitale vertaalslag van de software naar de uiteindelijke klant. Daarop zijn we eerst begonnen met de herontwikkeling van de eigen website van De Fabrique en vervolgens hebben we stap voor stap alle dochterwebsites aangepakt waaronder die van Vliegveld Twenthe en de Kartfabrique.

de Fabrique

Inmiddels zijn we verantwoordelijk voor alle digitale uitingen van DeFabrique en haar dochterondernemingen. Een bijzondere samenwerking waarin we op basis van wederzijds vertrouwen en kennis iedere keer tot de best mogelijke resultaten kunnen komen.

Vliegveld Twenthe

“September heeft een prettige no-nonsense aanpak. Direct schakelen, pragmatisch aanpakken en gas erop, mooie dingen maken. Houd ik van.”

– Eugene Lubbers, marketingmanager DeFabrique